woensdag 27 juli 2011

Buik

Ik heb al vaker over ze geschreven. En gelukkig zorgen ze ook nu, ruim een jaar na hun protserige huwelijkssluiting in Italië, nog voor inspiratie. Wes & Yo. Was ik het glanzende, strakke trouwpakkie van Wes bíjna vergeten, dook daar ineens een foto van het ontblote bovenlichaam van het voetbalkoninkje op. En wát voor foto?! OMG! (vertaling voor de niet-twitteraars onder ons: Ow my god!)

Neehee, ik bedoel nu niet dat ik spontaan in katzwijm viel door de aanblik van een goddelijk voetballichaam. Integendeel! Verkeerde ik nog altijd in de veronderstelling dat alle profvoetballers een zalig wasbordje hebben, ook die illusie is inmiddels als een zeepbel uiteengespat. Want wat zag mijn oog? Een bol buikje met daarop iets wat in eerste instantie een vieze zwarte vlek leek. Even zag ik visioenen van de wolfsmensen die ik ooit in een documentaire zag en dacht ik dat Wes een vieze, harige plak op zijn buikje had. Maar nee, ik zag het verkeerd. Het was Yo. Nou ja, natuurlijk niet Yo zelf die met haar gezicht tegen zijn buik zat. Dan waren het ranzige foto's geweest met een te hoog pornogehalte om voor 11 uur 's avonds uitgezonden te worden. Het was een tattoeage van het hoofd van de kamperkoningin, de moeder van de grootste familie van Nederland. En het was maar goed dat Winston Gerstanowietsejemans dat er even bij zei. Had ie dat niet gedaan, dan had ik gedacht dat Wes fan was van de akelige horrorfilm "The Ring". Daarin kwam een klein meisje uit een put en ze had van dat vieze lange zwarte haar dat nat rond haar gezicht hing. Ik zou zweren dat hij haar op zijn buik had laten zetten, maar het was Yo. Misschien Yo die net onder de douche vandaan kwam, maar dat vertelde Winston er niet bij...

Weer een man met Yo op zijn lijf. Was die palingzanger uit Volendam nog zo slim om het bij letters te laten die hij gauw kon laten laseren, Wes heeft toch net weer wat hersencelletjes minder en smijt meteen een heel plakaat op zijn buik. Wat is dat toch met Yo, dat ze alle mannen in haar leven wil brandmerken tot de dood?
Ik ga er over nadenken en weet zeker dat ik ooit, in een volgende column, antwoord op die vraag kan geven. Als het me maar niet zoveel tijd kost dat we straks al weer foto's te zien krijgen van Wes met een grote vleeswond op zijn buik omdat hij niet langer fan van Yo is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten